spacer.png, 0 kB
Начало arrow ЗА ПОРЪЧКИ
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
 
Как да поръчате от сайта?


За да зададете въпрос, да се осведомите за наличностите, или да направите поръчка - изпратете ни е-майл ( This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it ), или се обадете по телефона (0888-535521). 

При правенето на поръчка трябва да предоставите следната информация:
- точен списък на избраните продукти
- адрес на доставка (име на получател, телефон за връзка, пълен адрес или конкретен офис на Еконт, от който искате да получите пратката)
- данни за фактура (име на фирма, адрес на регистрация, ЕИК
ако фирмата е регистрирана по ДДС напишете BG пред кода, МОЛ)
- начин на разплащане - с наложен платеж или по банков път 

Желаните продукти можете да вземете директно от склада ни във Варна (след предварителна уговорка). Ако сте от друго населено място, поръчката ще бъде изпратена като куриерска пратка с наложен платеж. Поръчки, направени преди 12ч. през работен ден обикновено се изпращат още същия ден, а поръчки, направени след обяд, или през почивните дни - на следващия работен ден. За повечето населени места времето за доставка е един работен ден. Най-често ползваме услугите на куриерска фирма Еконт Експрес (www.econt.com). Малки по размер поръчки (с дължина до 60см. и с тегло до 20 кг.) могат да бъдат изпращани за по-евтино с пощенската услуга на Еконт. Пощенските пратки се получават задължително в офис на куриера.  

Клиентът има право да върне закупените продукти в срок от 14 дни след датата на получаване. При установени несъответствия или дефекти връщането става за наша сметка. Ако не съществува основателна причина за връщането на продуктите, клиентът поема всички разходи по транспорта (включително и стойността на изпращането при безплатна доставката за поръчки на стойност над 200 лв.) и дължи обезщетение в случай, че стоката не е върната в същия вид, в който е била получена от него (нарушена/унищожена опаковка, следи от ползване по продуктите и т.н.)

НОВО! Напълно безплатна доставка до всеки офис на ЕКОНТ в България при поръчки на обща стойност над 200лв. Таксата за наложения платеж също се поема от нас. Безплатната доставка се отнася за всички продукти освен тези от секция "ДРУГИ" и продуктите втора употреба.

Всички поръчки на обща стойност под 200лв., както и доставките до врата ползват 20% отстъпка от цената на куриерската доставка на Еконт Експрес.

                                                          

ВАЖНО: При изпращане на поръчка до офис на Еконт, клиентът трябва задължително да укаже името на конкретния офис, до който иска да бъде изпратена пратката. Имената и адресите на офисите можете да откриете с помощта на офис локатора от виртуалния офис на Еконт.

 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2007-2022 StudioLight-BG
spacer.png, 0 kB